Ceai Matcha

1-10-2015 | | 0 comment(s)

Draga gourmand, Esti mereu deschis spre noi impresii si mereu ai grija de sanatatea ta. Sintem foarte bucurosi ca esti atit de receptiv la noile noastre producte.

Agitatia creata de ceaiul nostru Latte este mare si ca raspuns la numeroasele solicitari a potiunii magice ale fanilor ne-am decis sa livram bautura favorite la domiciliu.

De curind oferim fanilor unui stil sanatos de viata pulberea ceaiului Matcha in vrac in pachetele de 100 g (50 portii).

Deasemenea puteti procura accesorii pentru ceai: dozator in formă de linguriță bambus și pavilion de bambus care vă va permite să gătiti ceaiul chelen Matcha la domiciliu.

La procurarea unui pachet de ceai va vom arata un master-class gratis de preparare a ceaiului Green Tea Latte.

Noi multe am scris despre proprietatile extraordinare ale bauturii. Proprietatile sanative ale ceaiului nu au echivalent in natura. Ceaiul ajută la accelerarea metabolismului, deaceea este indispensabil pentru oamenii care doresc să scadă în greutate. Ceaiul are proprietăți antioxidante uimitoare si un efect excelent asupra starii pielii și tractului gastro-intestinal. Proprietatile tonifiante ale bauturii sunt mult mai mari decit a cafelei sau a bauturilor energizante. Plus la toate proprietatile ce le poseda, ceaiul mai are si un gust uimitor.

Pulberea de ceai Matcha poate fi procurat in magazinele de brand Motiko Luxury Desserts sau pe site-ul oficial motiko.eu

 

Relatii articole