Parteneri

Parteneri

Pentru parteneri Centre Comerciale HoReCa Centre de fitness Retail

 

 

Pentru parteneri

Reprezentanții companiei MOTIKO INTERNATIONAL SRL, producători de mochi, sunt deschiși pentru cooperare, vom fi bucuroși să vă oferim informația și detaliile necesare și să vă răspundem la toate întrebările despre parteneriat.

Suntem încântați de orice sugestii! Spre exemplu, în centrele de fitness, produsul nostru poate fi poziționat ca o gustare dietetică, în urma căreia clienții Dvs. nu vor acumula calorii suplimentare. Restaurantele și cafenelele colaborează cu noi, producători de mochi, deoarece desertul nostru este unul captivant și delicios, care va cuceri cel mai pretențios gurmand. Centrele comerciale, supermarket-urile, magazinele, etc., cu drag comercializeaza produse noastre, a căror condiții de păstrare nu sunt pretențioase - este nevoie doar de un frigider, similar cu cel de comercializare a înghețatei obișnuite.

Condiția de cooperare cu noi, ca producători de mochi, este următoarea: produsele noastre trebuie să corespundă domeniului Dvs de specialitate și ideologiei producției, afacerii și serviciilor.

Pentru mai multe detalii și informații, accesați aici:

 

MOTIKO Brand Shop Presentation MOTIKO Mass-market presentation MOTIKO HoReCa presentation

 

 

Noi, ca producători de mochi, vom lua în considerare și vom analiza oricare dintre propunerile Dvs. de cooperare. MOTIKO este întotdeauna deschis pentru negocieri și discuții privind opțiunile și alternativele de parteneriat.

Reprezentanții competenți îi vor ajuta pe cei care doresc să dea start parteneriatului cu noi, să promoveze brand-ul delicios și să dezvolte afacerea.